Greeting

Assalamualaikum everyone...Welcome To My Blog,I hope my writings makes ur time worthy for visiting!!! Leave ur footprints in my Cbox ya ^,^

Segmen Up Follower Dengan Sepantas Kilat

entry aq balik2 pasal contest & segmen jak kn..hihihi..

bukan apa,selain mem'post'kan pelbagai benda, kita support lh jg blogger2 yg buat segmen / contest...

kan....kan...kan...betul x??

ok ni lg satu segmen yg best,Upkan follower dgn cepat..so jom join segmen ni..

Nie antara syarat2 segmen ni,

>Buat entry bertajuk ''segmen up follower dengan sepantas kilat'' dan letak banner segmen

>Letak link ni..

>dan letak caption ' BELOM COBA, BELOM TAW ! '

>postkan link entry anda di bahagian komen

BELOM COBA,BELOM TAW!!

Jom lah tambahkan follower kita..klik link tu utk join ok?

Permainan Segmen
yup ini penting untuk meningkatkan followers.


-first step,anys akan senaraikan link belog2 yang join.. lepas tu korang buka satu2 dantinggalkan link entry korang

-entry siapa yang kena,.anda perlu follow belog setiap link yang ada di entry anda so rerajin lah korang tinggal link entry korang di belog yang join segmen ni ok :)

-lepas korang follow blog dorang, korang post link entri korang pulak di blog mereka dan cakap lah korang dah follow mereka. so mereka akan follow anda kembali fair and square kan? saya follow awak, awak follow saya . perhatian ! ini adalah rule segmen untuk saling memberi support dan merapatkan hubungan antra geng2 blogger . jika anda tidak mahu, dia follow saya, saya follow dia kembali. tak payah la join k , nanti korang annoying pulak :) sory tapi kalau korang jenis baik hati . tunggu apa lagi ? hehe

-segmen ini hanya layak disertai oleh orang yang nak meningkatkan follower,traffic,kawan dan jujur (jujur di sini membawa maksud, kalau cakap follow, follow lah betul2 . jgn tipu2 tahu)

senang kan?? :)





8 comments:

  1. hai! ezzat dari segmen yang sama. nice to meet u ^.^

    http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  2. follow ..

    http://holddatbreath.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower.html

    ReplyDelete
  3. follow! follow kite balik k. tq ^^

    http://nurfarhanizk.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  4. dr segmen yg sama...dh follow sini...jom follow sy pula ye :)

    http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  5. salam..dari segmen yang sama..follow sini =)

    http://mizzxerra89.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    follow me back oke~

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan..
    dari segmen yg sama...
    sudah follow...
    sudi2 la ke blog saya..
    http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-sepantas-kilat.html

    ReplyDelete
  7. done follow here (:

    hit me back and HI owner :D

    http://besidesyayot.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  8. Haii .. Ninie follow dari segmen yg sama :)

    http://wanisaid.blogspot.com/2011/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete

Leave Ur Comments Sweetie ^_^